Leuke winterkleuren voor jouw nagels. 

Ook altijd keuzestress? Welk kleurtje neem ik nu het best? Geen probleem Nailhouse helpt je een handje. We presenteren enkele pareltjes uit onze collectie. 

To shine bright…

Het is niet omdat de feestdagen gedaan zijn dat we niet mogen shinen dames. We haalden 3 kleurtjes uit die geschikt zijn om tijdens de winter te nemen. 

Eerste is de Crushed crystal een iets wat lichtere tint die makkelijk combineerbaar is met enkele andere leuke kleurtjes uit ons gamma. Liever iets wat donkerder Ice Queen is hier de perfecte keuzen, een donker kleurtje met een toch een leuk glitter accent. Denk maar eens aan de combinatie die hier mogelijk mee zijn. Ten slotte hebben we de Ice Star het ideale kleur om feest op je nagels te toveren. 

The classic one…

Je nagels met een wat minder opvallend kleurtje toch laten stralen? We vonden 6 leuke nude tinten, we zetten ze even op een rijtje.

  1. Warming memories
  2. Sweet mildady
  3. Classy Queen
  4. Innocent Beauty
  5. Mulled Wine
  6. Hot Cocoa

Deze toppers loodsen je zo door de winter heen. 

 Colorful winter 

Heb je het toch liever wat kleurrijker om de koude sombere dagen op te vrolijken? Ook hier hebben we enkele uit ons gamma die we graag aan jullie voorstellen. Het zijn warme maar toch ook kleurrijke kleurtjes die perfect passen bij de winter. 

Share love

Sea stone

Heather kiss

Snowy night

Evening walkNog niet gevonden wat je zocht? We hebben een waaier aan kleurtjes waarvan je er zeker en vast enkele al fevorietje kan benoemen. Neem een kijkje tussen de highlights op nailhouse_by_veerle (Instagram) en nu je daar toch bent volg ons gerust voor meer info. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.